Ny blogg!

Nu har jag bestämmt mig för att skaffa en egen blogg men jag kommer självklart att fortsätta att blogga med Filippa i den här bloggen fast jag kanseke inte bloggar lika ofta :) Min nya blogg är ungefär samma som den här men jag ska försöka skriva lite mer om photoshop. Min nya blogg heter Dessemma.blogg.se :) 


  
     Klicka för att komma
    till min nya blogg


Tips på skräckfilmer

Paranormal activity, Den här är nog den bästa skräckfilmen! Jag tycker ingen film är läskig, jag sitter bara och skrattar åt skräckfilmer :P



Silent hill


Trick 'r Treat


Darkness Falls


Vad tycker ni om skräckfilmer?


Sommar outfit


En sommar outfit från Topshop som jag har satt ihop. Jag tycker nog mäst om tröjan, den var ganska enkel men ändå snygg! Det här är första gången jag bloggar om kläder, men jag tänkte att det kan vara roligt att blogga om så jag kommer nog börja med det :)

Vad tycker ni om att jag ska börja blogga om kläder?


Nya Photoshop

Det har kommit ut ett nytt Photoshop som heter Photoshop CS5 och jag har CS3 och CS4. Den nya verkar vara jätte bra, fast den är dyr! Om ni vill titta på de nya sakerna som har kommit till Photoshop CS5, klicka HÄR =)



Haha, det ser ut som Photoshop :P

Jag vill också tipsa om en jätte bra hemsida för er som har Photoshop! Det är en hemsida där det är några som tipsar om hur man gör på Photoshop, dom spelar in videos, bloggar, snabb tips mm.


                                            
                                       Klicka på bilden för
                                       att komma till sidan


Mina naglar idag






Thailand

Först vill jag bara säga förlåt för dålig uppdatering, jag är sjuk och har 38 graders feber så jag kan knappt stå upp så därför har jag haft lite svårt att blogga. Den 29 oktober så åker min familj till Thailand. Vi kommer att bo på ett Fyrstjärnigt hotell i phuket. Vårat hotell som vi kommer bo på heter Kata palm resort.




Poolen ser lite ut som en flod :P


Vi kommer ha ett rum som går ut till poolen och ett vanligt rum.

Om ni vill se på fler bilder klicka då på den första bilden :)

Skulle ni vilja åka utomlands? Vart skulle ni vilja åka då?


Familjen Anka





Visst ser första bilden ut som Anna Anka!

Vad tycker ni om Anna Anka? Lite för mycket eller är hon eran idol?



Bilder

Jag hade tänkt att börja med en ny sak till våran blogg. Man får skicka in en bild till våran mail som man vill ha rediskerad och sen får ni säga ett tema som t.ex. skräck och så gör vi om eran bild till en skräck bild.
Det jag kommer att göra med bilden: Ändra ögonfärg, förlänger ögonfransarna, sminkar, bakrund, hårfärg mm.

Mail: [email protected]

Ett exempel på hur jag kommer göra, fast dom bilderna ni skickar in kommer bli mycket bättre! :D

Vad tycker ni?


En perfekt lördagkväll




Det här har varit min kväll:)

 När Maria och Emma kom hit började vi titta på djävulen bär pradan. Det hände inget speciellt utan vi bara var med varandra. Jag kommer inte kunna blogga i morgon för att jag ska ha fotboll hela dagen, men Emma kanske skriver något :)



...


En bild från igår:)

Jag orkar inte skriva eller lägga in fler bilder nu men kanske ikväll! :)


Ny header!

vad tycker ni om våran nya header som jag har gjort?
var den snyggare en den andra?


Fredag!!

Jaa äntligen är det fredag! Jag väntar på att Emma, Tove och Maria ska komma hem till mig. Dom är lite försenade men det gör inget för då har jag tid att blogga. Det var en väldigt tråkig skoldag och speciellt när vi har spanska som första lektionen, det hände inte så mycket mer än att jag och Maria satt och pratade väldigt mycket och sen hittade vi lite roliga ord i ordboken :D Ha det så bra ikväll för det ska jag i alla fall ha!



Är det skönt att snön nästan är borta nu? - Det tycket jag :)


Doris





Lilla Doris lever fortfarande!


Imorgon blir det skolan igen och sen kommer Emma, Maria och Tove hem till mig. Dom ska fira min födelsedag. Det ska bli roligt och jag lovar att ta många bilder som jag sen ska lägga ut på bloggen.

Hoppas att ni har haft en bra dag, så hörs vi i morgon! :)


En av headerna jag har gjort

Här är en utav alla headers jag har gjort =)

Vad tycker ni?
Om ni vill ha en header skriv bara en kommentar =)


Fisk




För ungefär 2 timmar sen åkte jag och min kompis till Arninge för att köpa min födelsedagspresent! Jag fick en fisk. Jag kommer inte ihåg vad det var för fisk men det är i alla fall en kille som heter Doris. Jag vet inte hur det kommer gå för jag är inte så bra på fiskar, men jag hoppas att den kommer leva länge :)

 


Nails ♥

Snygga och coola naglar som jag hittade på google :P









Vilka tycker ni är Snyggast/coolast? Själv så tycker jag sog den sista är snyggast och den coolaste är Svampbob


Titta vad jag har fått =)



Ett kamerastativ! :D



05.10


Bilden är från min födelsedag! :)

Idag vaknade jag 05.10, jag vet inte varför ?! Vet inte vad jag ska göra nu för att fördröja tiden, kanske göra en header eller redigera några bild.


Desperate Housewives







Mina naglar idag

När vi var i Lofsdalen så hade jag och min kompis Tove lite tråkigt så vi målade våra naglar i olika färger. Bilderna är lite suddiga men det kanske inte gör något :P



 


100405

Förlåt för jätte dålig uppdatering! Både jag och Filippa har varit borta i ca en vecka nu. Jag har varit i fjällen (Lofsdalen) med min kompis och dom hade ingen dator där. Filippa har varit i Italien med hennes fotbollslag, men nu ska vi börja med bloggandet igen! :D

Bilder från Lofsdalen




 


<3



RSS 2.0