Foton i Sälen :)

Nu är vi framme i sälen (Lindvallen) och just nu är det ca -5 grader, kallt! :) Här kommer några foton från våran stuga/hus och några från Grängesberg där vi åkte och tittade lite :) :D



Istapp från våran balkong :)



Ett Brythjul (en del av en gruvhiss), som tillhör pappas gruva :)



Mina rosa skidor som jag hyrde :)

Det kommer mer bilder imorgon eller på tisdag :D


Vill ha!!!

Jag har hittat världens snyggaste halsband från cocoo.se, den är så söt!

Jag hittade också ett par till söta halsband, fast dom var inte riktigt min stil men dom var snygga :)

Det här halsbandet var kanske inte så söt med den var coolt :P

Det skulle ha varit en silvrig kedja tycker jag, då hade den varit snyggare men annars så är den jätte söt :)

Söt :)



Kan Dee

Hej alla glade människor! Tittade runt lite på datorn och gick in på http://kandeeshop.se/. Det finns så sjukt fina saker där. Jag har själv en tröja där ifrån och Emma har en med. Jag älskar verkligen hur gubbarna är ritade, jag önskar att jag hade den talangen men det har jag inte (jag är nog den dåligaste i världen på att rita). Skulle vilja köpa alla tavlor, tröjor och väskor som finns där.

Hoppas att ni alla får ett bra lov! :)


Den här trycket har jag på min t-shirt










 
Jag vill ha den här i ett linne :)








Sälen :)

På söndag åker jag till sälen med familjen :) det ska bli jätte roligt, vi ska bo i en liten stuga nära backen :) jag ska försöka ta så många bilder som möjligt, jag ska också försöka lägga ut dom om jag hinner :P





Jag ska försöka ta några fina kort på snögubben :)


Sportlov!

Hej på er ! Snart är det sportlov och jag längtar verkligen. Ska ni göra något roligt på lovet? Själv ska jag jobba hela lover :/ Men det är bra så tjänar man lite pengar. Emma ska åka iväg till sälen och åka skidor mendans jag är hemma:( men jag hoppas att hon får det roligt och att hon inte bryter några ben. Hoppas att ni får ett roligt lov så ska jag försöka blogga så mycket jag kan! Puss









Nu är det jul igen!

haha, jag hittade en julkalender i mitt rum :P tog lite bilder på den :)




Ny header!

Hej :) jag hade tänkt att göra en ny header med lite mörkertema :) här är en bild på den



vad tycker ni?


Converse!




Gud vad jag vill ha Converse, de har nu REA på en sida jag hittade!!! Jag skulle helst ha ett par korta i svart, vit eller blå :) Dom är så himmla snygga tycker jag :)

Har ni några favoriter? eller har ni några själva?

 
Jag hittade ett par converse som hade klackar :P haha, dom var ganska coola men jag skulle aldrig vilja ha dom!




!!

Hej :) Har igentligen inte tid att blogga för jag måste plugga men ett kort inlägg blir det. Något jag gjorde när jag var sjuk igår.




I LOVE KE$HA!!



Water!

Hej! Idag har vi två varit hemma och fotat lite. Vi fotade mäst vattendroppar, det blev ganska coola foton :) här ska ni få se lite av resultatet :D













Vi måste ju skjälvklart ha med lite pengar också :) haha :P




Tips

Skulle vilja tipsa om en jätte bra hemsida för er som har Photoshop :) Det är några stycken som visar videos och skriver om hur man göra på photoshop :) Jag har lärt mig väldigt mycket på den hemsidan!


                                
                             Klick på bilden för 
                            att komma till sidan


blah blah blah

Hade sjukt tråkigt idag så jag bestämde mig för att fotografera lite :) Det blev lite blandade bilder. Hoppas att ni har och kommer få en rolig helg. Själv kommer jag ha en sjukt rolig helg för jag ska vara med kompisar och se på Det regnar köttbullar!!














Love is in the air





Romme!

Har varit borta hela dagen så vi har inte kunnat skriva, men i morgon kan vi lägga ut lite bilder sen dagen med skolan i Romme:) Men nu får ni nöja er med en annan bild.






Roligt collage :)




Veckans foto <3



Här är veckans foto :) Fotot kommer ifrån USA <3


Vi är men i en tävling!


Nu har jag anmält oss i en tävling där man kan vinna en berlock :) Gå in och titta på hennes blogg, om ni inte tävlar så läs den! jag gillar den väldigt mycket, lycka till alla andra som är med och tävlar :) Skynda er tävlingen är slut 25/2!!!!!!

http://perfektion.blogg.se/


Gratisbio :)

Jag skulle vilja tipsa er om en jätte bra hemsida där man sammlar ihop poäng genom att t.ex. vara med i tävlingar, besöka hemsidor mm... och sedan när man har tillräckligt med poäng så kan man bya poängen till något presentkort eller biobiljett:) Jätte bra hemsida tycker jag :)

                       
                                             
                                   Klicka för att gå till hemsidan


Rösta!!!

Hej och Glad alla <3 dag :) Våran bästa kompis Maria har en tävling ( Veckans blogg ). Gå jätte gärna in och rösta på oss vi är nummer 2 :) Tack i förhand :D <
 
                                    
                       Klicka bå bilden för att rösta :)


Glad alla <3 dag

Hoppas att ni får en underbar dag :) som en liten alla <3 dag present så gjorde jag en header som jag kommer dela ut till någon :) Det blir som en tävling, ni får kommentera om ni vill vara med och sen delar jag ut den till någon ikväll eller imorgon :) 



                                          

                                  Klicka på bilder för att 
                              se headern och bakrunden :)



 


Jag vill ha sommarsol och häftig pool!





Tillbaka!!

Nu kan man kommentera igen. Nu när det är helg igen så ska vi skriva så mycket som möjligt. Vi lovar att det kommer komma många bilder och collage som vi gör.



:(

Vi är verkligen ledsan att det inte funkar. försöker fixa det så fort som möjligt. Hoppas vi ses snart :)


Göra om bloggen :(

Idag när vi skulle gå in och titta på bloggen så var hela våran blogg förstörd, det kan ha hänt när vi har ändrat något :( man kan ine skicka en komentar och så är det mellanrum över hela bloggen :( men Maria våran kompis ska försöka hjälpa oss :) så just nu kommer våran blogg vara lite konstig.


Inget att göra :(

Hej :) jag precis kommit hem från den tråkiga skolan och nu har jag inget att göra :( här är några bilder på när jag satt ihop två bilder :) Det där var väldigt konstigt förklarat men ni fattar nog när man ser bilderna :P



                                               +



                                               =




Header!

Gjorde en header för att jag hade inget att göra:)



Tema: sommar, vinter och kärlek


Veckans foto :)

Hej :) Här kommer vårat första veckans foto, det skulle ha kommit igår men det hände något med min dator så jag kunnde inte logga in på blogg.se :(



haha, bilden är tagen med min digitalkamera för ca 3 månader sen. Det är min katt Smilla :)
Kommentera gärna om vad ni tycker om bilden :)


Roliga Bilder :)

Jag och Emma hittade lite roliga bilder för några veckor sen. Det här är verkligen Emma och Filippa humor. Haha humor :)









Rubrik!

Bilder sen sommaren :)












Skolan

Neeej nu är det skola. Jag vill verkligen inte gå men man måste ju!  Det blir ett kort inlägg men några bilder från nyår :) ha det bra!











Ute och fotar :)

Idag har jag och Emma varit ute och fotograferat lite. Vi gick runt här i närheten och hade det mysigt. Det blev ganska många bilder, för mig blev det nog 75 och jag vet inte hur många Emma tog men säkert många :)





Foto:Filippa


Foto:Emma


Foto:Filippa



Foto:Emma


Keep On Walking

Hej på er! Jag har tittat igenom min kamera och hittade bilder sen flera veckor tillbaka. När jag tittade på bilderna tänkte jag tillbaka på den dagen då alla vi fyra tjejer åkte till kista och tittade på Avatar och sen åkte hem till mig och sov där. Kan man vara mer flummiga än vi var då? vet inte med det var sjukt roligt:)



Emma och Maria klockan 6 på natten

Fler bilder får ni någon annan gång för nu har jag inte tid




Ny header :)

jag har gjort en ny header som ni kanske ser :P båda bilderna som har snö på sig har jag fotat :) vad tycker ni om den? 
 
Om ni undrar varför det står Här kan ni kommentera inägget med era skitfula kommentarer, BAJS! vid kommentarerna så är det min kompis som har skrivit det och jag vet inte hur man får bort det, jag ska försaka få bort det nu :P


Dancing with myself

Dancing with myself och Keep on walking men Salem al fakir :) Haha dom lyssnade vi på och sjöng till i går. Emma jag vet att den första är din favorit :P


Sommar!!!!

Nu är jag så trött på vintern. Det har snöat hur mycket som helst och jag tycker det ska sluta. Kan det inte bli sommar och varmt igen, så man kan vara ute och sola, bada och slippa alla tjocka kläder och jackor. Jag har i alla fall tittat igenom lite bilder från sommaren, och länktar till sommarlovet för att det kommer hända så mycket roligt då :D





En härlig sommarkväll med A vid vattnet


Wonka choklad från USA :)


Jag är trött på skolan!!!

Förlåt för att vi inte har hunnit skriva i bloggen så mycket, vi har haft jätte mycket prov och läxor! men resten av veckan har vi inte så jätte mycket :) 

Satt och fotade lite allt möjligt igår jag var jätte uttråkad, här är några av bilderna :)

 


 
Lite bilder på min katt Smilla


Hahaha...


Jag och Filippa hade tänkt att börja med veckans foto allså att vi kommer ta ett eget foto eller om vi hittar något annat fint foto. Fotona fommer vara på lite allt möjligt :) Den första bilden kommer på måndag hade vi tänkt och sen blir det en bild varje måndag :)
 
Komentera gärna om vad ni tycker om idéen :)

 




RSS 2.0