15!!!!!

Jaaa! Idag fyller jag 15 år :) Har haft en ungerbar födelsedag. Tack alla ungerbara människor som har grattat mig! :D Hoppas att ni också har haft en bra dag.

Kan inte blogga nu för att jag måste packa. Jag åker till Italien i morgon klockan 5 och jag har inte en börjat packa :P Hur smart får man vara? Hinner kanska lägga ut lite bilder från praoen om någon timme:)


Förlåt

Förlåt för så dålig uppdatering den här veckan, både jag och Filippa praoar den här veckan så vi har fullt upp. Idag så slutade jag kl 2 men kom hem kl halv 4 :( Om ni inte visste så Praoar jag på danderyds sjukhus på avdelning 63, det är ganska roligt tycker jag!

                

                                      


RÖSTA RÖSTA RÖSTA!

Nu är vi med i veckans blogg hos mommyatnineteen =) Gå jätte gärna in och rösta på oss, skulle bli jätte glad om ni gör det :) 


                                    
                                 Klicka på bilden 
                                   för att rösta


Länkade igen! :)

För några dagar sen så skickade jag in en fanbild till FEBBS och den bilden blev länkad :) Gud vad glad jag blir! Först länkade på Kissies blogg och nu på FEBBS, vilken kommer sen?!

 
Bilden vi blev länkade med :)
                                          
                                
  Klicka på bilden för att
                                    komma till inlägget


Helg!



Det var sista dagen jag praoade på cafet och det var väldigt roligt. Jag fick göra smörgåstårtor som blev riktigt fina. Han inte ta någon bild på den så det är lite tråkigt:( Jag fick även lite presenter och fika med mig hem.

Ikväll ska jag kanske göra något med några kompisar, men vi får se eftersom att jag ska upp tidigt i morgon och åka på fotbollscup till västerås:)
Vad ska ni göra i helgen?


Prao



Hello! Idag har jag varit på min prao igen, inte lika roligt idag för att Emma är sjuk :( Men jag hoppas att hon kommer i morgon. Kort inlägg nu för att jag är jätte trött och måste verkligen sova .

Tack alla underbara läsare! Hoppas att ni följer bloggen:D Så hörs vi troligen i morgon eftermiddag



Bloglovin!

Vi har ju fått jätte mycket besökare nu och det skulle vara jätte roligt om ni vill följa den!

bloglovin


WOOHOOO!!!

Idag skickade jag en fanbild till Kissies och jag blev länkad! Jag är så himmla glad!!!! Så nu har vi fått besöksrekord igen, ca 570st just nu. Det blir nog fler :P


Bilden vi blev länkad med
                                    
                            Klicka på bilden för att
                              komma till inlägget 


100318♥




Naglar


Mina naglar idag ッ



Jag ska få dom! :)


Jaa! Om några veckor eller månader får jag mina Converse. Jag längtar verkligen tills jag får dom.

Vad tycker ni om Converse? Fina, fula?
Har ni Converse själva?



Kattistestad

Jag vill tipsa er om en jätte cool tjej som har en as cool blogg! Hon tar också jätte snygga bilder.

 

                                         
                                 Klicka på bilden för att
                                  komma till bloggen


Fråga till er!

Om ni fick sätta er i ett plan nu. Vart skulle ni vilja åka då?



Jag skulle nog vilja åka till Thailand eller USA.


Tävling!

Nu är jag med och tävlar att få vinna den här snygga outfiten. Vi får hålla tummarna att jag vinner!

                                                   
                                                Klicka för att komma
                                                     till hemsidan


Sommar!

En liten kopia av Filippas collage som hon gjorde förut =) Dom är inte så jätte lika men ganska :) Bilderna påminner lite om sommaren =)
 

Min =)



Filippas =)


MAT!!


Hamburgare - midsommar


Buffe - mammas fest


Kladdkaka - alltid



Jag drömmer om mat!Tänk er en kladdkaka med grädde och färska jordgubbar. Eller kanske oxfile men klyftpotatis och brunsås:D

Jäkla asså vad jag blir hungrig av att titta på gamla bilder. Jag fotar alltid maten jag äter när jag har med mig min kamera



BloggPartner

Annonser från BloggPartner

               
        Klicka på bilden för att
         komma till hemsidan


Sjuk :(

Idag är jag sjuk och har legat och sovit till kl 2 :P Jag skulle egentligen varit på prao idag men det gick ju inte :(  men jag får hoppas att jag mår bättre imorgon =)




Besöksrekord igen haha ☺

 


Avatar


                 


Vad tycker ni?


130310

Hej alla! :) Jag har inte kunnat blogga så mycket den här veckan för jag har haft så mycket att göra i skolan. Har haft flera prov och redovisningar så det är de min fritid har gått till :) Men nu slipper jag skolan i 3 veckor :D Först prao och sen påsklov. Ha det så bra så hörs vi kanske i eftermiddag :)





:D




Besökar rekord :)

Igår hade vi besökar rekord, det var 33 st besökare. Tack så jätte mycket för alla snälla kommentarer :) Här kommer en bild jag gjorde om i photoshop :)


                                      Hilary Duff


Besökar rekord idag 33 st :) jag ska göra ett collage eller någon bild imorgon :) det är något fel när jag bloggar via mobilen för då kan jag bara skriva i rubriken :p /Emma

,

Blogthis.webblogg.se

Har nu gjort en header till blogthis.webblogg.se, jag gjorde det mästa i photoshop och sen gjorde jag lite i picasa. Vet inte riktigt om hon tycker om den men det hoppas jag :) Den vart en ganska enkel men snygg header :P kanske kommer lägga till lite saker sen för den ser lite tom ut nu :)

  
                                    
                                Klicka på bilden för
                              att komma till bloggen


ARG!!!!

Våran meny hade åkt bort och jag kunnde inte fixa det och så orkade jag inte vänta på svar hur jag skulle få tillbaka den så jag gör om hela våran stilmall :P Kanske inte så smart men jag orkar inte bry mig just nu, då har jag iallafall något att göra i helgen :) haha


Tröttnat!

Jag tyckte våran blogg skulle ändras lite så jag byter färg på det mästa i bloggen :) Det blir Svart och Blått tema :) jag är inte riktigt klar en men som ni ser har jag börjat lite :)

Ni får kommentera sen vad ni tycker <3






Tävling!

Håll tummarna för att vi vinner :)


                                          
                                   Klicka på bilden för att
                                     komma till bloggen 


07 03 10




Igår gjorde jag en header men bilder sen sommaren. Alla bilder är tagna av mig och på Gotland. Just nu tänker jag tillbaka på sommaren som var så underbar och längtar till nästa sommar :)


 


Före och efter :)

Satt och lekte lite med bilder på photoshop och här är ett resultat :)









Bloglovin :)



                                       
                                  Klicka på bilden för att 
                                   följa oss i bloglovin


Lovesmusiic :)

Idag gjorde jag en header till http://lovesmusiic.blogg.se/ :) Den som äger bloggen är en tjej som tycker om musik och hon har ju självklart då en blogg om musik :P här kommer en bild på headern jag gjorde :)





Bakat

Hello! :) Jag och Tove struntade i att plugga och bakade istället. Det blev muffins, dom blev lyckade men inte jordgubbarna :P På måndag är det skola igen. Jag längtar verkligen inte men som tur är så går jag bara i skolan 1 vecka, sen har jag prao i 2 veckor och efter det är det påsklov och då åker jag till Italien :D


Haha det ser ut som kiss! :)




"Pluggar"

Hej alla! Nu sitter jag och Tove hemma hos mig och "pluggar". Det går inte så bra men vi försöker i alla fall :) Vi skriver vårat Engelska arbete om Bahamas och har skrivit ungeför 5 meningar. Ha det så roligt medans vi försöker jobba men igentligen tittar på 16 and pregnant:P



VIVA LA BAM


Just nu tittar jag på Viva la Bam. Dom gör så sjuka saker, men roliga. Första gången jag såg de programet var jag hemma från skolan för jag var sjuk och då kom det ett maraton med viva la bam. Jag blev helt fast i programet och tittar på det varje gång det går. För alla ni andra som gillar lite sjuka saker borde verkligen titta på det :)


03 03 10

Hej! Har inte blivit någon uppdatering alls de senast dagarna för Emma har inget internet i Sälen och jag har jobbat och varit upptagen med annat.
 Jag tittade på några barnprogram och fick lite inspiration av dom och gjorde två collage. Dom är inte så speciella men det är något i alla fall :)



BAMSE !! 






TELETUBBIES, jag älskade dom när jag var liten och jag älskar dom nu :)


RSS 2.0